Dünyada ve Türkiye’de Philips markalı televizyonları pazara sunan TP Vision, ikinci nesil 2015 model Android TV’leri duyurdu. Televizyonlar Barcelona’da düzenlenen bir etkinlikte tanıtıldı. Yakında piyasaya sürülecek olan Philips Smart TV yelpazesinin çoğu modelinde, çağdaş Smart TV deneyimini sunmak üzere, Philips 5500 ile giriş düzeyi kategorisinden başlamak üzere Android 5.0 (Lollipop) bulunacak

OTURMA ODASININ DİJİTAL MERKEZİ
Kurumun Smart TV stratejisi üç temel üzerinde duruyor: TV 3.0, Oyun ve Akıllı Ev. Android TV, normal televizyon yayını yelpazesini tamamlayan çok çeşitli isteğe bağlı akıtım hizmetlerine erişim sağlıyor. Ayrıca, Android TV ile çalışan Philips TV’ler, kendilerini evdeki diğer akıllı cihazlara daha da yaklaşmasını sağlayan kullanımı kolay bağlanabilirlik sağlıyor. Bu Smart TV’ler, tüm Akıllı Ev uygulamaları için de merkez görevi görüyor. Android ekosistemi ev otomasyonu uygulamaları ve akıllı aletlerden oluşan büyük bir havuza erişim sağlıyor.

GELİŞMİŞ DENEYİM

Yeni nesil işletim sistemi Android 5.0 (Lollipop), Philips Smart TV’ler üzerindeki kullanıcı deneyimini güçlendiriyor. Android TV ile çalışan Philips Smart TV’ler menü ve uygulama galerilerinde akıcı ve hızlı gezinmeyi mümkün kılıyor. İçerik tanıtımları ve kişiye özel tavsiyelerin yer aldığı yeni ‘Philips Shelf’, hızla genişleyen uygulama, hizmet ve içerik yelpazesinde yolunuzu bulmanıza yardımcı oluyor. ‘Launcher Home’da Philips App Gallery, Google Voice Search ve en son film ve uygulamaları sunmak üzere içerik ve uygulama tanıtımları yer alıyor.



Hızlı erişim için, Android ile çalışan tüm Philips Smart TV’ler, Philips TopPicks tavsiye düğmesinin yer aldığı bir uzaktan kumanda ile birlikte sunuluyor. Android TV ile çalışan Philips 7600 ile birlikte eksiksiz bir klavye ve ekran üzerindeki kullanıcı ara yüzü üzerinden gezinmeyi kolaylaştıran bir swipe pad sunan yeni tasarlanmış bir uzaktan kumanda ile birlikte sunuluyor.

YÜKSEK DEPOLAMA
Tüm uygulama, oyun ve indirilmiş içerikleri saklamak için, Android TV ile çalışan Philips TV’lerde, adanmış modele göre, 8 veya 16 GB dahili bellek bulunuyor. Daha fazla depolama kapasitesine ihtiyaç duyanlar, USB üzerinden bir harici sabit sürücüye kolaylıkla bağlanabiliyorlar.



BU YIL HANGİ ÜRÜNLER GELECEK?
2015 yelpazesinde, Android TV ile çalışan Philips Smart TV’lerden oluşan geniş bir seçki bulunuyor. Bunlar arasında, tümleşik olarak gelişmiş görüntü kalitesi özelliklerine sahip uygun fiyatlı Philips 5500 serisi Full HD TV’ler ile Philips 6400 UHD TV’ler ve Philips 6500 serisi Full HD TV’ler ve Philips 7100 ve 7600 UHD TV’ler bulunuyor. Yıl boyunca, daha fazla sayıda Android ile çalışan Philips TV sunulacak.